Polski
Gamereactor
lifestyle

Netflix będzie pokazywał mecze NFL w Boże Narodzenie przez następne trzy lata

Streamer kontynuuje swoje wysiłki w zakresie relacji na żywo.

HQ

Netflix stale zwiększa swoje wysiłki w zakresie transmisji na żywo, a w ciągu ostatniego roku widzieliśmy golfistów PGA i kierowców F1 rywalizujących o puchar, Toma Brady'ego pieczonego na stole, zaplanowane mecze bokserskie, a jeszcze w tym roku u streamera pojawią się również mecze NFL.

Netflix podpisał umowę z National Football League na dostarczanie streamerowi świątecznych meczów NFL przez następne trzy lata. Ta umowa dotyczy każdego regionu, w którym Netflix jest dostępny, a na streamerze będą transmitowane dwie gry. Jeśli chodzi o to, jakie będą i kiedy są zaplanowane, możesz to zobaczyć poniżej.


  • Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steelers o 18:00 GMT / 19:00 CET

  • Baltimore Ravens vs. Houston Texas o 21:30 GMT / 22:30 CET

Jeśli nie śledzisz NFL, ale jesteś tym częściowo zainteresowany, oba mecze powinny być zdecydowanie warte obejrzenia, ponieważ każdy z nich widzi albo bardzo konkurencyjne, albo obiecujące drużyny walczące ze sobą, a podobnie mecze odbędą się w ramach przedostatniego tygodnia sezonu zasadniczego, co oznacza, że każde zwycięstwo będzie miało ogromne znaczenie dla tych, którzy próbują wygrać Super Bowl (lub po raz trzeci z rzędu dla Chiefs...) w nadchodzącym sezonie.

To jest reklama:
Netflix będzie pokazywał mecze NFL w Boże Narodzenie przez następne trzy lata


Wczytywanie następnej zawartości