Polski
Gamereactor
wiadomości
Warhammer 40,000: Boltgun

Szlifujemy Kuźnie Zepsucia w Boltgun podczas dzisiejszego GR Live

Wraz z wydaniem nowego DLC w tym tygodniu, wracamy do boomerowej strzelanki.

HQ

Jest 21 czerwca i wiesz, co to oznacza! Pierwsze DLC do Warhammer 40,000: Boltgun jest już dostępne. Nie ma innego rozszerzenia ani DLC, o którym warto mówić, nie wiem, co masz na myśli.

Podczas dzisiejszego GR Live będziemy krwawo rozmontowywać Kuźnie Zepsucia kawałek po kawałku, przedzierając się przez demony i chroniące je siły Chaosu. DLC zawiera 5 nowych poziomów, nowych wrogów, broń i nie tylko.

Jak zwykle możesz dołączyć na stronie głównej GR Live lub na YouTube, Facebooku lub Twitchu, w zależności od tego, co Ci się spodoba. Transmisja będzie trwała godzinę od 16:00 BST/17:00 CEST do 17:00 BST/18:00 CEST.

Warhammer 40,000: Boltgun

Powiązane teksty



Wczytywanie następnej zawartości