Polski
Gamereactor
esport
Rainbow Six: Siege

Harmonogram Six Invitational 2024 został potwierdzony

Turniej rozpocznie się 13 lutego, a pierwszego dnia odbędzie się osiem meczów.

HQ

W przyszłym tygodniu rozpocznie się największe wydarzenie w kalendarzu rozgrywek Rainbow Six: Siege, kiedy rozpocznie się 2024 Six Invitational. Impreza odbyła się po raz pierwszy w Brazylii, ale firma Ubisoft podjęła działania i ujawniła harmonogram wydarzenia, określając, kiedy odbędzie się każdy mecz i kiedy każda drużyna zagra ze sobą.

W dniu otwarcia (13 lutego) odbędzie się osiem meczów. W dwóch transmisjach, które będą pokazywać akcję, możemy spodziewać się meczów od 13:00 GMT / 14:00 CET aż do północy, co oznacza, że jest mnóstwo Rainbow Six rozgrywki do zabawy. Poniżej możecie zobaczyć pełny harmonogram, w tym kiedy odbędą się obecnie nieokreślone mecze play-off.

Rainbow Six: SiegeRainbow Six: Siege
Rainbow Six: SiegeRainbow Six: Siege

Ubisoft potwierdził również, kiedy odbędą się ujawnienia roku 9. Premiera 1. sezonu zaplanowano na 24 lutego o 17:30 GMT / 18:30 CET, natomiast prezentacja Roku 9 odbędzie się 25 lutego o 18:00 GMT / 19:00 CET.

Powiązane teksty

0
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

RECENZJA. Przez Ben Lyons

Najlepsza strzelanka taktyczna Ubisoftu jest dostępna na nowej generacji konsol i wygląda lepiej niż na jakimkolwiek innym sprzęcie.



Wczytywanie następnej zawartości