Polski
Gamereactor
esport
Counter-Strike: Global Offensive

Sześć ostatnich drużyn IEM Cologne jest zamkniętych

Play-offy do ogromnego turnieju CS:GO rozpoczynają się w piątek.

HQ

W tym momencie jesteśmy w Intel Extreme Masters Cologne, ponieważ etapy grupowe i play-in zostały zakończone, a cała masa uczestniczących drużyn została już odesłana do domu z tego powodu. W rzeczywistości, spośród 24 uczestniczących drużyn, tylko sześć nie zarezerwowało jeszcze biletów powrotnych, ponieważ organizacje te wezmą udział w drabince play-off turnieju w ten weekend.

Jeśli chodzi o to, kim są te zespoły i jak wygląda drabinka, to właśnie to mamy w zanadrzu.

15 lipca:
Astralis vs Mouz o 14:30 BST / 15:30 CEST
Movistar Riders vs Team Liquid o 18:00 BST / 19:00 CEST

16 lipca:
Natus Vincere vs zwycięzca Astralis/MOUZ o 14:30 BST / 15:30 CEST
FaZe Clan vs. zwycięzca Movistar/Liquid o 18:00 BST / 19:00 CEST

17 lipca:
Obaj zwycięzcy gier z 16 lipca zmierzą się o 15:00 BST / 16:00 CEST.

Drużyny będą walczyć o lwią część puli nagród w wysokości 1 miliona dolarów, a także o partię punktów BLAST Premier, które mogą się przydać jeszcze w tym roku, kiedy wszystkie oczy będą zwrócone na Światowy Finał w Abu Zabi.

Counter-Strike: Global Offensive

Powiązane teksty



Wczytywanie następnej zawartości