Polski
Gamereactor
wiadomości
Destiny 2: Lightfall

Bungie przygotowuje się do The Final Shape wraz z aktualizacją zawartości Destiny 2: Into the Light

W kwietniu i maju wprowadzi nową zawartość.

HQ

Kiedy Bungie zdecydowało się opóźnić Destiny 2: The Final Shape z lutego 2024 roku i zamiast tego przesunąć go na czerwiec, wielu zakładało, że czeka nas długi i przeciągający się ostatni sezon, podobny do tego, co wydarzyło się w okresie poprzedzającym Destiny 2: The Witch Queen w 2022 roku, kiedy to pojawiło się około trzy miesiące później niż oczekiwano.

Ponieważ jednak Bungie najwyraźniej wiedziało z dużym wyprzedzeniem, że The Final Shape nie będzie gotowe na czas przed pierwotną datą premiery, deweloper obiecał, że dodatkowy czas oczekiwania zostanie w pewnym stopniu wypełniony dodatkowymi fragmentami nowej zawartości, zawartością, o której zaczynamy dowiadywać się więcej.

Bungie opisuje to jako "nową zawartość gry, dostępną dla wszystkich graczy, w kwietniu i maju w ramach przygotowań do premiery The Final Shape w czerwcu"
Destiny 2: Into the Light
Nie wiemy jeszcze, do czego dokładnie będzie się to odnosić, ale wkrótce dowiemy się więcej na ten temat, ponieważ w nadchodzących tygodniach odbędzie się kilka transmisji na żywo organizowanych przez Bungie, aby pokazać Into the Light. Pierwszy zaplanowano na 19 marca, drugi na 26 marca, a trzeci na 2 kwietnia. Każdy z nich odbędzie się o godzinie 10:00 czasu pacyficznego (co odpowiada 18:00 GMT/19:00 CET i 19:00 BST/20:00 CEST, kiedy ponownie zacznie obowiązywać czas letni).

Destiny 2: Lightfall

Powiązane teksty



Wczytywanie następnej zawartości